Asuntokuvaus

Asuntokuvaus

Asuntoa myydessä hyvien kuvien merkitystä ei voi vähätellä.

Asuntoilmoitusten kuvat houkuttelevat ostajaehdokkaita paikalle ja mikäli kuvat ovat epäselviä, tummia ja/tai vääristävät asuntoa, on ensivaikutelma kohteesta valitettavasti huono, täysin turhaan. Tämän välttää hyödyntämällä asiaan erikoistuneen valokuvaajan osaamista.

Nopeuttaakseen kuvaushetkeä, suosittelemme tekemään ennakkovalmisteluita. Nämä pienet hienosäädöt varmistavat myös sen, että potentiaaliset ostajat – ja tulevat asukkaat – keskittyvät kuvissa olennaisimpaan, eli itse asuntoon eikä myyjän irtaimistoon.

Täältä pääset tutustumaan ennakkovalmisteluihin, jotka kannattaa tehdä jo ennen kuvauksen alkua.

 

Lisäpalveluina esim:
• ilmakuvat (3-5 valokuvaa).
• Ilmakuvavideo. Sisältää n.1min pituisen videon kohteen pihasta sekä ympäristöstä. (Soveltuu hyvin esim. Isoille omakotitaloille tai vapaa-ajan asunnoille)

Kuvat käsittelemme valmiiksi 1-3 arkipäivän kuluessa. Valmiit kuvat saatte kätevästi sähköpostin kautta.

(Lisää mallikuvia)

Asunnon esittelyvideot:

Myös asuntovideot yleistyvät. Pelkät tila- ja fiiliskuvat kohteesta eivät enää riitä, vaan ostajaehdokkaat haluavat tutustua etukäteen potentiaalisiin kohteisiin myös videon kautta. Asunnon myynti-ilmoitukseen linkitetään video, josta ostajat näkevät laajemman kuvan asunnon keskeisimmistä paikoista sekä pihasta. Asuntovideoon sisältyy myös kuvauskopterimme ilmakuvaa, jolloin ympäristön kohteet, mahdolliset lähipalvelut sekä luonnollisesti piha-alue hahmottuvat paljon maasta otettuja kuvia tehokkaammin. Video jää myös muistoksi myyjälle – joillekin tämä on tunnearvoltaan mittaamattoman arvokasta.

Asuntovideot sisältävät 1-3min videon kohteen koosta riippuen, lisenssoidun musiikin sekä videotiedoston lataamisen youtube-tilillemme, josta se on helppo linkittää myynti-ilmoitukseen.

 

Muihin asuntovideoihin voit tutustua täällä.

Kysy edullisempaa pakettihintaa valokuville ja videolle.